EN VIT BIKINI

En vit bikini med enkla snitt och utan krusiduller, det är en av mina favoriter för denna sommar.

Samaberbete med Meloonpro

Det kom en riktig värmebölja och vi åkte ut till La Manga och mar Menor, där ute på den lilla landremsan skapas en liten insjö som gör att vattnet är stilla och varmare perfekt en vårdag som denna då det fortfarande inte är stekhett. Det blev som en riktigt bra svensk sommar. 25 grader och precis lagom. Vi packade stråväskan och stannade hela dagen ända till solnedgången.

Wangetti white

Denna vita bikini som är från svenska Meloonpro heter Wangetti White och jag gillar den extra mycket för den är så enkel i sina snitt.

Solbrännan blir snygg och den skapar inga konstiga linjer.

Högt skuren och braziian cut, efter alla mina i år i Karibien så ändrar man sin bikinistil lite.. jag kommer ihåg första gången jag var där och kom till stranden med mina bikinitrosor från HM och alla trodde jag skämtade och de drev med mina mormorstrosor hahah vi gick och köpte en liten neongul stringbit och jag gick som en krabba längs alla väggar för att ingen skulle se mina skinkor hahahaha.. däremot går man aldrig topless i karibien som ingen reagerar över här i europa.. Kulturella skillnader antar jag..

Med min kod PACIELLO15 får du 15% rabatt på allt (förutom Hanna for Meloonpro) Du hittar deras webshop här Jag tycker storlekarna är lite små i storleken, framförallt överdelarna så om du står mellan två storlekar så skulle jag tipsa om att gå upp en storlek.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp