Så nära Paris vi kunde komma

Hur nära Paarirs kan man komma utan att lämna Stockholm över huvudtaget? Ganska så nära visade det sig, med lite fantasi och ren viljeförmåga så blev vår bröllopsdag nästan som vi hade tänkt oss.. Planen var att åka bort en helg och fira, gärna i Paris eller iallafall någonstans i Frankrike. Eftersom det inte var möjligt så försökte vi göra det bästa av situationen och det blev bättre än jag hade kunnat drömma om. Vi checkade in på Diplomat som jag tycker känns som att det andas lite Paris med sin inredning men även med sin utsikt.. Vi åt middag på Grodans uteservering under terassvärmarna. Jag tog en skaldjurssoppa och han tog en skaldjurspasta. Precis som vi nog hade gjort om vi varit utomlands. Det var bara vi två på ute serveringen och på gatan gick några få sena julklappshandlare förbi. Otroligt mysigt. Sedan promenerade vi armkrok tillbaka till vårt hotellrum. Öppnade en flaska champagne, badade och lyssnade på Jula de Palma. Himla fint och väldigt mycket Pariskänsla. På morgonen valde vi att undvika frukostbuffeen och istället beställa upp frukost på sängen. Det hade vi åckså gjort om vi varit i Paris. Frukost på rummet är något av det bästa jag vet. Det var den 21 december, vår bröllopsdag men även vintersolstånd och det kändes verkligen i luften och i hela mig. Nu kommer ljuset tillbaka. Det värsta är över och vi klarade det även i år. Även om vi varit hemma i Sverige ända sedan början av mars. Rekord för oss.

Efter frukosten tog vi en lång promenad runt Djurgården hand i hand. Solen lyste och det var första dagen med klarblå himmel på en månad. Det var ljuvligt.

One thought on “Så nära Paris vi kunde komma

  1. Pingback: Så nära Paris vi kunde komma - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.