Banana bun

Ibland slår man knut på sig själv alldeles i onödan, komplicerar saker som egentligen är enkla. Var snäll, gör gott och se allt fint som finns omkring dig brukar vara en bra utgångspunkt.

Våga starta eget

Andra knutar man kan göra som är av lättsammare slaget är banana buns.. en sorts blandning mellan slarvig knut och svinrygg där håret får hänga ned likt en banana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Passar perfekt när man har lite bråttom och jag gillar ju när håret är lite rufsigt och ostyrigt, perfekt tillrättalagt kan kännas lite ointressant kan jag tycka, men det har nog med att jag gillar lite ostyriga personer som gärna får spreta lite, Perfect is boring.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bara dra håret åt sidan med fingrarna och kanske tupera lite först för stadga och volym, jag satte en tunn hårsnodd som jag sedan dolde med hår som jag inte tog med i “tofsen”. Fäst med hårnålar, rufsa till lite, dra “upp” lite hår på hjässan så det inte sitter så hårt men ändå kvar i tofsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett avslappnat hår till en avslappnad pyjamas outfit.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skönaste sneakers från ekologiska och hållbara Veja till det, älskar dem och hela deras koncept
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ut och var spretig och ostyrig som bara du kan vara, rufsa till håret och lör din grej❤️

Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.