BUS

Bus air tan brun utan sol

1 maj och solen skiner, man vill slänga av sig jacka och njuta av vårvärmen. Men hur mycket jag än älskar solen så är verkligheten den att måtta är bäst och jag aktar mig mer än förr. Men bruna ben vill jag gärna ha ändå, även om jag inte hunnit vara utomhus tillräckligt mycket för att få det ännu.

Jag har provat många olika genom åren, och till kroppen går det hyfsat bra att hitta bra hemma alternativ för brun utan sol, även ekologisk bus finns numera. Men för ansiktet är  det svårare tycker jag. Jag får lätt utslag och kvisslor av de flesta så jag hade nästan gett upp hoppet om en bra brun utan sol för ansiktet. Så provade jag denna från CRISSA!

Bus brun utan sol ansikte spray tan hemma crissa

Så glad att jag gjorde det för nu har jag hittat något som fungerar för min hud.

Jag ville vänta lite innan jag skrev om den, (vet att några av er såg när jag använde den på min instastory) för jag ville testa ordentligt först. Jag är så nöjd!

Bus brun utan sol crissa

Nu står den bland favoriterna redo att användas när blekfisen tittar fram. Så enkelt att använda, man bara fuktar borsten med lite vatten, och sprayar på ( väldigt nära borsten så du inte får på handen) sen är det bara att borsta på.

Bus brun utan sol crissa get airtan

Sen måste jag tillägga att jag vet hur hårt Kristina bakom CRISSA jobbat med detta, med småbarn, eget företag, en vision och allt vad det innebär så hon ska ha allt cred för en en enastående produkt! Sen är det lite roligt att jag personligen haft ett och annat att göra med loggan med. Så det är mycket med denna produkt jag gillar utöver ett grymt innehåll. Kul när hela paketet är fab tycker jag. Kvinnan bakom, paketering och innehållet. Så om ni tycker jag ser lite solkysst ut ibland så är det tack vare CRISSA!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.