Le mini macaron

Le mini macaron gel nail home

Stockholm Beautyweek är i full rulle och jag är där med GG (Gröna Gredelina) passar även på att prata även med andra utställare, en som jag fastnade för var sockersöta Le mini macaron Nagelgel kit för hemmabruk.

Lampan är liten och man tar en nagel i taget så man skulle kunna tro att det tar längre tid men det gör det inte för man behöver inget under eller överlack! Smack❤️✔️

Sen att lampan är så liten, smidig, söt och fungerar med usb ör bara så klockrent! Man kan fixa naglarna på tåget, Autobahn ( om ngn annan kör dvs) och ha perfekta naglar när man kommer fram!

Le mini macaron gel nagellack hemma

De kommer i flera fina färger fast jag kände att det saknades svart, vit, beige eller grått. Det fick bli en vinröd för mig. Kul när utvecklingen går framåt och saker förenklas, med lite tur får vi en ekovariant snart nu när det börjar komma mer och mer ekonagellack. Bra med denna är att den är 7-free och lampan är led istället för uv och därmed skonsammare.

Gellack nagellack mini macaron hemma

Två veckor ska det hålla, vi får se om det stämmer, en vecka duger bra annars för mig. Jag gillar gellack då de håller längre och jag vill ha vårdade naglar, inte för långa men välvårdade. Jag brukar säga att tre saker är viktigast för ett “vårdat” utseende för män och kvinnor och alla åldrar är:

  1. Fräscha tänder
  2. Välvårdade naglar
  3. Schyssta skor

Med de tre check, så kommer man undan med det mesta, tänk dig enkla svarta jeans och svart eller vit skjort/tröja och hur det ändras om du bara byter skor som kan lyfta hela dig. Håret spelar inte så stor roll bara det inte är smutsigt, rufsigt är charmigt och adderar du ett trevligt leende och prydliga naglar så behöver du inte så mycket mer, inte smink heller för den delen. Less is more när det kommer till smink, fransar och annat. I allafall om du som jag gillar en lite mer klassisk look.

Vanligt nagellack är fint 1 dag för mig antagligen för att jag faktiskt använder mina händer, konstigt va? Jag diskar, målar, fixar, bär och plockar grejer, flyttar runt på möbler och slår i en och annan spik. Med jobb, träning, barn, hemmet mm hinner jag inte gå på salong för manikyr, det gör jag möjligen när jag är på semester annars hamnar det långt ner på priolistan. Men att göra det hemma på det här sättet medan Angelo badar är helt perfekt. Så dricker lite te och äter en macaron, fixar naglar och badar barn..ganska bra om du frågar mig❤️

..uppdatering, har provat ordentligt och lacket sitter över förväntan

Gellack le mini macaron

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.