Stockholm Fashionweek

Jag har haft fullt upp men glad att jag hann klämma in lite av Fashionweek, alltid kul att bryta av vardag, jobb och allt däremmellan med lite flärd. Det skapar bra balans om du frågar mig.

Ikväll var det visning för Daily Routine, rökdimma, fet bas, mycket grungekänsla..

Hann ta några bilder före showen, när jag stod bakom draperiet ha ha.

Stockholm fashionweek

Stockholm fashionweek Lina Paciello

Stockholm fashionweek Lina Paciello

..när surret lägger sig, basen pumpar och modellerna kommer ut..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stockholm fashion week

Efter visningen slank Maria och jag in på Asiatiska för lite middag, bubbel och babbel om livet. Kan behövas lite djup efter yta. Och sushin på Berns ska inte föraktas.

Sushi berns

Sushi berns

Om det är något jag lärt mig så är det att man måste sätta sig själv rakt i strålkastarljuset ibland, här är jag. Titta på mig. Med mängder av brister. Med självdistans. Jag duger. Avskärma sig från allt och  alla runtomkring och bara göra din grej, vad det än må vara.

 

Det är ju mycket surr och burr om fashionweek. Jag bestämde mig för att göra ett eget litet eko-statement med att ha på mig en vintageklänning som en liten motvikt till modets gigantiska ekologiska avtryck. Bra så. Alla kan göra något om än litet. Sen njuter vi av kvällen och stunden utan pekpinnar.

Lina Paciello Stockholm Fashionweek 2017 Sthlmfw

Over and out / massa kärlek till er, kram Lina❤

2 thoughts on “Stockholm Fashionweek

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.