Detta inlägg är i samarbete med Dermaclinic

Allt som förenklar skönhetsrutinen är intressant för mig. Idag reder jag ut allt kring trådlyft. Har du hört talats om det? Det är ett enkelt ingrepp som ger ett lyft utan att du behöver göra något invasivt. Effektiv hud och skönhetsvård är min melodi och idag tar vi som sagt itu med denna metod. Trådlyftbehandlingen är känd som ”ansiktslyftet som görs på lunchen”, det är inte dyrt och det tar ungefär 45 minuter. Du behöver inte sövas, ärren är minimala eller obefintliga och effekten är ett helt naturligt resultat.

Hur går det till? -man gör små hål i huden och för in en kanyl genom vilken tråden löper, när man drar ut kanylen blir tråden kvar. Alternativt kan man använda långa nålar ytligt under huden som drar tråden efter sig. Nålen klipps sedan bort och tråden dras åt för att ge effekten av ett ansiktslyft. Trådlyft är ett naturligt alternativ för dig som inte är så förtjust i fillers och som inte heller vill genomgå operation. Ett bra mellanalternativ som även fungerar i förebyggande syfte.

Jag har besökt kliniken Dermaclinic för att ta reda på mer och prova på denna behandling. Värt att notera är att Personalen på Dermaclinic är utbildade doktorer och att de även jobbar för Landstinget. Ska man göra ett trådlyft ska det vara med läkare och inget annat om du frågar mig.

Vad gör trådlyftet? – Denna metod används för att strama upp huden i områden där huden blivit slappare. I ansiktet är det vanligaste områderna mungipor, ögonbryn och käklinjen. Dessa trådar ger en biostimulering och bidrar till en nybildning av kollagen bidrar därför till en ökad volym och elasticitet i huden samt en förbättring av hudkvalitén. Trådarna ger en direkt mekanisk spännkraft i huden och vissa trådar har också små hullingar vilket gör att man kan spänna dem och åstadkomma ytterligare lyft på utvalda ställen.

Under december månad så kan jag tipsa om att du får 20% rabatt på alla behandlingar om du uppger kod Lina20 när du bokar.

Du kanske också gillar: