Gå utanför ramarna

Lina Paciello sekelskifte inredning

Det är lite av en slogan för mig.. regelverk, köer och recept är något som får det att klia i kroppen på mig. Vill ju göra på mitt sätt..

Häromdagen hittade jag en stor tavla med snirklig och detaljrik ram. Utav ren vana så ser jag utan tvekan vilken fantastisk potential den hade, så jag tog bort innerramen och själva målningen.

Vilket handarbete! Tavlan var från Italien vilket fick mig att minnas när jag brukade tillbringa timmar i mina farbröders ateljéer i Palermo, Sicilien när jag var yngre.. då brukade vi även gå till en rammästare för att rama in deras tavlor.

Hur som helst så ville jag ge den en lite mindre shabbykänsla så jag målade ramen i halvmatt vit snickerifärg istället.

Ett tag velade jag lite mellan svart och vitt, denna gång blev det vitt men vem vet, kanske blir den svart längre fram.

Jag tänkte måttbeställa en spegel till ramen, men än så länge så står den tom men likväl vacker och ståtlig på matsalsskåpet.

antik ram gör egen spegel

Ett enkelt sätt att skapa personliga detaljer som ger ditt hem ett eget uttryck. Tavlan kostade för övrigt 375kr för ramen var lite kantstött. Men om man är som mig så tycker man mest att de ökar charmen.

Ha en härlig lördag och glöm inte att tänka utanför ramarna.

Kram

Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.