Ett intressant samarbete mellan Hästens och designduon Bernadotte & Kylberg. Nämligen en helt ny möbelkollektion för sovrummet som avtäcktes idag då kollektionen lanserades i centralposthusets vackra lokaler.

Sängbord och bänkar som passar vid fotändan, perfekt att sitta på samt att förvara filtar på i och ovanpå. Hästens rutor går igen i mönstret på träet. Designen är en hyllning till Hästens ursprung som sadelmakare och lyfter blårutan till en ny, konstnärlig nivå.

Babba C. Rivera var moderator under lunchen och även Hästens vd Jan Ryde var med på lanseringen. Hästens är ett familjeägt företag som nu är inne på sin sjätte generation och startade 1852. Det är något speciellt med familjeägda företag. Det krävs mycket passion för att driva något och ofta väldigt mycket hjärta. Något som jag tycker lyser igenom när det kommer till Hästens, genuint hantverk som går tillbaka sedan mer än ett sekel. Fint.

Första resultatet av samarbetet mellan Hästens och designduon är sängarna Marwari och Appaloosa med matchande accessoarer – sofistikerade nytolkningar av blårutan

Lunchen organiserades av Grandrelations.

Du kanske också gillar: