…jag får den frågan titt som tätt..hur gör ni för att hålla kärleken vid liv? Ni som varit gifta så många år? (Många år för vår ålder kanske..? 16 år btw)
Det är givetvis flera saker som spelar in i ett lyckligt äktenskap så som respekt, ge varandra lite utrymme, berömma varandra och fortsätta röra varandra. Många slutar röra varandra efter ett tag.. och då menar jag det vardagliga så som hålla handen, pussa i nacken osv.. det är svårt att vara arg på någon när man kramas.

Vi är olika och det är ok.. han är mer tystlåten och inte så pratsam så jag får prata för båda ibland haha.. några punkter som jag tycker är oerhört viktiga och inte skulle klara mig utan är att han gör följande..

Ger komplimanger dagligen
Är superhändig och sätter upp alla hyllor jag vill
Tankar och tar bort snö från min bil
Är passionerad
Aldrig missunnsam
Hjälper alla äldre människor han ser.

Just nu är vi ifrån varandra och kanske därför jag tar upp ämnet.. vi är så sällan ifrån varandra.. vi har växt upp och ihop. Jobbar tillsamman. Bor tillsammans. Reser tillsammans. Alltid tillsammans. Tröttnar vi? Nej.. vi är varandras högerhänder. Kugghjul. Ibland får man olja på lite extra när vardagen är seg…för det är klart den är det ibland. Mitt bästa råd till ett harmoniskt äktenskap är nog ändå att skaffa hjälp till hemmet. Om man kan så är det den bästa investeringen man kan göra. I ett nafs försvann tjafs och man slipper bli så där fasligt trött att det enda man orkar göra är att gnälla (läs be om hjälp som uppfattas som gnäll..🤔) Hjälp med hemstädning, tvätt och strykning är det bästa som kunnat hända oss iallafall😂♥️

Så det var mina söndagstankar så här på en söndag.. nu blir det lite mys här hemma.. dagen har gått i ett med träning, dans och förberedelser för veckan..
Dela gärna med er av era egna bästa tips för att hålla kärleken sprakande♥️