Omlottklänning i vår

I väntan på våren så suktar jag efter omlottklänningar,

jag har alltid gillat omlottklänningar, de är smickrande för alla kroppstyper, kvinnliga, bekväma och snygga på alla sätt.

Jag har en en ny favorit, Realisation  lagom retro, lagom romantiskt men med en edgy touch och helt underbara.

Var och varannan parisiska springer runt med dessa nätta klänningar och en liten korg på armen och det vill jag också göra i vår.. så jag satte ihop detta lilla kollage med klänningar från HM och Réalisation.

Till saken hör att min mamma hade en röd prickig omlottklänning när jag var liten, hon hade den om somrarna när vi var i Italien och jag har så många fina minnen kopplade till mammas röda omlottklänning❤️

Hm’s klänningar är ihopsydda vid bysten, de sprättar vi bort så vi får finare ringning, den röda ifrån HM är dessutom från deras Conscious collection vilket är ett extra plus.

Tycker om att köpa ifrån budgetkedjornas hållarhetslinjer då jag vill stödja det och visa att det finns ett intresse hos kunderna. Det är ju de stora bjässarna som gör störst impact när de går över till mer hållbara material och tillverkning och här kan vi alla vara med och påverka.

Mina favoriter är de röda, och denna prickiga framförallt, så tillsvidare sitter jag här och drömmer om ljumma vindar och fladdrande volanger till raspiga LP skivor. Snart snart är vi där och då tänker jag inte springa runt i affärer och leta klänningar. Då tar jag en baguette under armen och kärestan i handen❤️

OmlottklänningDet är lite skillnad i pris på klänningarna, 195 dollar hos Realisation och fr 199kr hos HM, vilken väljer du i vår?

Budget eller lyx?

omlottklänningar

2 thoughts on “Omlottklänning i vår

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.