Pop of orange

inredning orange detaljer

Häromdagen satte jag upp ett par smutsrosa sammetsgardiner, men de åkte ner lika snabbt. De kändes inte som jag helt enkelt, iallafall inte mitt “jag” just nu.

Hemma har jag en väldigt neutral bas, med väggar i olika toner av grått och lite vitt i några rum, golven är vita och möblerna går i vitt, svart och olika metaller. För att värma upp det hela använder jag olika toner av brunt, guld och på senaste tiden allt mer orange.  Det behövs inte många detaljer för att det ska lyfta. Regeln om tre brukar fungera bra, som här, brickan, asken och kudden.

orange pop

Skrinen är från Oscar och Clothilde  , keramikfiguren fyndad på Röda korset, starbursten har jag köpt i miami och den fina svarta vasen är från Edblad, mattan  Claudia från Mio

hemma hos Lina Paciello inredning

Trivs som fisken bland varmare och lite brända toner och känns mycket bättre när det rosa fick komma ner igen. Kanske inte de vårigaste färgerna men sen så brukar jag inte följa trender heller så kanske inte så konstigt ändå, viktigast är att jag trivs i mitt hem och inte vad andra förespår.

Även bokhyllan har några orangea detaljer som får “poppa” lite. En bok, 2 askar och buddhahuvudet som fått ett lager sprayfärg av mig.

bokhylla shelfie styla

En enkel sak att byta ut om man vill ändra färgtema, så plockar man bara bort de orangea detaljerna och byter ut till någon annan färg och får ett helt annat uttryck, bra va?

Kramis

Lina

One thought on “Pop of orange

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.