Solig söndag

Lördagen var fin men söndagen blev fantastisk. Så glad att vi gjorde allt grovjobb med att vårstäda trädgården igår och med det ha hela soliga söndagen bara till att glida runt.

Espresso frukost Lina paciello

Först en dubbel espresso med varm mjölk hemma i köket.. varma solstrålar som gör trägolvet varmt.. en härlig mjukstart och låter grabbarna sova ut.

Kaffe Stockholm cafe bistro linné

Vid halv tolv var det dags för nästa kaffe, vid stannade vid Bistro Linné där solen värmde gott, vi pratade med ett par från Italien vid bordet bredvid som var här på semester, mysigt. Som att vara extra mycket hemma. Tipsade dem lite om vart de kunde gå.

Angelo kollade youtube, Eddie på mig och jag på alla som gick förbi, så kul att se hur allt och alla njuter av de första solstrålarna.

Cafe Stockholm bistro Linné

Jag var inte sämre.. blek nos i vädret och blunda precis som alla andra. Som man längtat!

Sen blev vi hungriga och vi bestämde oss för att testa ganska nya Barobao på Hornsgatan.

Barobao Stockholm

Barobao buns BAO Stockholm

En bar och baos, kinesiska buns med olika fyllning, gick hem hos E som är van vid arepas. Den karibiska varianten. Jag tog dagens fångst. Utsökt fisk med mycket smak.

Liten men naggande god.

Mysigt ställe för lite lättare mat och plock till barhäng. Inte så poppis hos Angelo som fick en hamburgare efteråt haha..så himla svårflörtad med nya smaker. När vi ändå var på söder så plockade vi upp Alma som sovit hos en kompis och sen svängde jag in på Mickes vinylshop för att se om han fått in några bra LP, speciellt på jakt efter en specifik Chet Baker skiva och tro det eller ej men han hade en på väggen som väntade på mig. Så himla mysig skiva, en quartet i slowtempo, In your own sweet way som passar mig som handsken. Hittade lite annat med, 70-tals salsa från Cuba, mexikanska boleros och lite annan jazz. Så nu går skivspelaren varm här hemma. En perfekt avrundning på en mysig söndag.

kramar i mängder

/L

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.