December är svart som natten. Iallafall när det kommer till klänningar för Decembers tillställningar och fester. Några glittrar och andra är mattsvarta. Jag har valt ut några modeller i olika prisklasser och modeller som jag gillar lite extra. Som alltid så förespråkar jag att försöka hitta plagget vintage eller second hand men om det inte känns som ett alternativ så kan du kika på dessa utvalda och handplockade modeller. Först ut är svarta klänningar och som ni ser nedan så har jag lite extra tycke för öppen rygg. (Adlinks)

Förslagsvis bär man klänningen med heltäckande svarta strumpbyxor. Skorna man väljer till förändrar hela känslan. En svart klack eller chunky boots. Båda fungerar.

Sedan måste vi ju ha några med lite mer glitter och paljetter, det hör till. Tänk på att man ofta kan vända på urringade plagg så att ringningen hamnar i bak istället för i fram. på så vis får du två klänningar i en. (ibland måste man sprätta bort ettiketten lite försiktigt först så att inte den syns framifrån)

Du kanske också gillar: