Weekend bliss

Tänk vad lite d-vitamin  gör för humöret. Idag vaknade vi till strålande sol så vi blev sugna på en lite somrig frukost med mängder av frukt.

frukost rawfood hälsa linapaciello granatäpple

Du kan ta brödet, mjölken, filen.. jag kommer inte sakna det.. men snälla rör inte min frukt och mitt kaffe!

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Processed with VSCO with hb2 preset

E köpte hem mängder med frukt häromdagen så passar vi på att frossa lite. Blir alltid så glad över att mycket frukt och grönt hemma.

hälsa frukt frukost rawfoodSolen lyste in genom fönstret, värmde skönt på nacken och vattenmelonen var söt och saftig. Fick riktiga vårvibes så jag gick hemifrån utan strumpor i skorna.. sicken rebell man är hahaha det är väl det italienska i mig.. gillar inte strumpor..

läste någon stans att man ska låta solens strålar möta ögat för störst effekt, iallafall vad det gäller humöret. Brukar tänka på det ibland.. att riktigt ta in solen för några minuter.. suga i mig alla välbehövliga droppar. Något att tänka på kanske.. att inte gömma sig bakom solglasögon hela tiden..

Lina paciello vintage stan Smith vår

Så vi har mest bara varit idag, njutit av solen och varandra. Hittat ett vackert handgjort lerkrus och två koppar samt de perfekta högmidjade retrojeansen som gjorde dagen än mer komplett.

Hoppas er lördag varit fin med/

Kram

Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.