Randiga tröjan, här är mina favoriter för i vår

En tidlös klassiker som jag plockar fram varje vår är den randiga tröjan. I år känns den kanske lite mer aktuell än tidigare år. Den randiga tröjan är alltid ett säkert och klassiskt kort men i år finns det kanske lite extra många fina modeller i lite tjockare stickade varienter. Jag väntar inte till i vår utan jag har redan börjat använda en favorit i min garderob. Min stickade tröja är i 100% bomull och kanske egentligen lite bättre till sommaren så jag har tittat på några andra varianter som innehåller ull och som värmer lite bättre. Jag vill ju som sagt inte vänta tills det blir varmare för att använda en randigt tröja.

Jag tycker mest om de klassisika breton modellerna i vitt och mörk blått, nästan svart. Cremevitt går också jättebra. Jag tycker lika mycket om de med mörk botten som de med ljus botten, fina bägge två. Nu när det fortfarande är kallt ute så bär jag den randiga tröjan ihop med jeans och kappa, en trench med ull foder kan fungera och sedan en scarf till det. Gärna randigt på randigt.

Tröjorna ovan är från Toteme och Khaite, jag gillar att de är lite vidare i ärmarna och loose fit.

1 thoughts on “Randiga tröjan, här är mina favoriter för i vår

  1. Pingback: Randiga tröjan, här är mina favoriter för i vår - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.