Årets färg på ett enkelt sätt

Klassiskt blått är färgen som lyser starkast för det nya året 2020. Oftast brukar jag inte gilla det här med årets färg. En trendfärg.. vem vill ha det? En färg man tröttnar på innan den hunnit torka..? De senaste åren har vi haft grönt och petroleum. Ogillat bägge två lika mycket. Men Klassiskt blått är frisk droppe i det beiga latte havet. Precis det som behövs för att bryta av lite. Det är nämligen så jag helst ser denna färg. Som en accent. Mer behövs inte om du frågar mig.

En vas som jag har på bilden nedan, en bok, filt, lampa, tavla, skål eller pall.. det är sådant jag gärna väljer för denna accentfärg.

Det är egentligen inte något nytt för mig, även om det kallas för årets färg så är det något jag gjort länge och även tipsat om förut. Att använda kornblått, royal blue eller helt enkelt klassiskt blått som accent i inredningen. En liten detalj räcker långt. Som här i form av en enda stol. Fotot tog jag inne på Studio Temporärt.

Det passar utmärkt i en parisisk-sekelskiftes-design-funkis-inspirerad inredning.

Vad menar jag med det? Titta på följande inspirationsbilder fr Pinterest så förstår ni vad jag menar.

1 thoughts on “Årets färg på ett enkelt sätt

  1. Pingback: Årets färg på ett enkelt sätt - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.