En enklare fjällresa

Vi packade bilen full med pjäxor, vinterkläder, skidor och körde norrut till fjällen.

För att göra det så enkelt som möjligt så hyrde vi en fullt utrustad bostad. När man reser med barn så tycker jag det är det bekvämaste alternativet. Fylla kylen med deras favoriter och kunna äta på egna villkor och tider. Något annat som verkligen underlättar är att man inte åker precis när alla andra åker. När vi åkte upp var vi ensamma på vägen i vår riktning, ingen trafik eller kö. Mötande vägbanan var däremot full med bilar som åkte hemåt.

Detta innebär även att man slipper trängas och köa på plats och iochmed det får man ut så mycket mer av resan. Allt blir enklare och mer harmoniskt. Kan verkligen rekommendera det.

Årets snöfattiga vinter gjorde det lite extra härligt att komma upp i fjällen, njuta av ljuset och frisk bergsluft. Mitt önskemål för att inte säga nyårslöfte var att göra mer saker utomhus hela familjen och året börjar bra måste jag säga.

Att dessutom börja året med att läraktig något nytt, något jag hade gett upp hoppet om att lära mig mer eller mindre kändes helt magiskt. Jag har inte åkt skidor sedan jag bodde i Schweiz och blev traumatiserad i svarta backar. Men nu vågade jag mig äntligen upp igen och Alma visade mig sina bästa tips. Jag klarade mig förvånansvärt bra på slutet och den känslan är underbar!

Här kommer lite mer bilder från våra dagar i fjällen.

Nu känner vi oss mer än redo för att återgå till rutiner och vardag igen.

1 thoughts on “En enklare fjällresa

  1. Pingback: En enklare fjällresa - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.