Plaggen jag bär på repeat

Mina topp 9, och då menar jag mina mest använda plagg under januari. De som gått på repeat. Favoriterna helt enkelt. Nu när jag är igång med min low boy challenge så passar det väldigt bra med en slags utvärdering av vad det faktiskt är jag använder mest i min garderob just nu. Januari blev en sparsmakat månad där det jag använt mest var följande plagg:

  • Svart ullpolo
  • Beige cashmerepolo
  • Svarta jeans
  • Träningstights
  • Vit skjorta
  • Grå hoodie
  • New Balance Sneakers
  • Svarta kängor
  • Trenchcoat

innehåller adlinks

Januaris köp blev en trenchcoat, kanske ovanligt med trenchcoat redan i januari men eftersom det varit så milt har jag redan använt den otroligt mycket.

Januari har verkligen varit månaden då jag mer eller mindre bott i tights, ute på långpromenader, på gymet men även på kontoret och inne i stan. De tights jag använt mest är ett par svarta kompressionstights från Filippa K soft sport. Förmodligen de bästa jag ägt hittills. På bilden ovan har jag på mig 4 st av plaggen på min lista ovan. Ull polo, tights, trench och kängor. Plagg som passat bra nu när jag tränar och promenerar mer. Funktionellt helt enkelt. Ska bli kul att se om februari fortsätter likadant eller om det blir några andra favoriter nästa månad.

1 thoughts on “Plaggen jag bär på repeat

  1. Pingback: TOPP 9 JANUARI – PLAGGEN SOM GÅTT PÅ REPEAT - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.