36 Timmar i Paris, vad gör man då?

På vår bilresa ner mot Spanien kör vi via Paris och tar en liten paus på resan. Det blir ca 36 timmar i Paris och vad gör man då? om man ska maxa i Paris? Eller maxa och maxa egentligen.. jag föredrar nog att gör färre saker men ordentligt istället för att bara rusa fram. Att stanna i Paris eller någon annanstans i Frankrike är en stor del av resan ner. Det gör det så mycket mysigare än att bara köra raka vägen. Om vi nu ändå måste köra ner vår lilla bil så kan vi lika gärna göra det så mysigt som möjligt.

Innan vi reste så funderade jag lite vad jag ville göra denna gång och så bokade vi ett litet hotell i 7 arrondissement och höll oss där mer eller mindre. Försökte göra det så enkelt och okomplicerat som möjligt för oss. Vi njöt av eiffel tornet från rummet, både på morgonen och kvällen.. iallafall toppen av tornet.,

Om du bor i 7 arrondissementet så har du nära till Eiffeltornet, Museum Rodin, Lou Lou Restaurang, Jardin ses Tuilieres. Det är lite av vad du kan göra på 36 tim i Paris utan problem. Jag hann även med ett apotek och det var min enda shopping i Paris. Blir mycket tid över till att njuta och vara i stunden om man hoppar över shoppingen.

Tog med mig denna vintage väska på resan. En gång köpt i Paris så tänkte den kunde få komma tillbaka igen..

Jag tycker även om att lämna lite öppen tid för att kunna strosa lite planlöst.. köpa en baguette och äta upp den innan man kommit fram..

Postcard from Paris ..

Älskar för övrigt hur olika platser har olika ljus, i Stockholm har vi blått ljus och i Paris är ljuset mer åt det gula hållet.

Matching lovebirds in Paris

I fortsätter vi söderut och vi väljer en för oss helt ny rutt vilket ska bli spännande. Fortsättning följer..

1 thoughts on “36 Timmar i Paris, vad gör man då?

  1. Pingback: 36 Timmar i Paris, vad gör man då? - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.