Livet i linne

Tiden är här, då livet i linne börjar. Avslappnade lite skrynkliga, underbara och tidlösa linneplagg. I år har jag utökat min garderob med lite nya linneplagg. Nämligen klassiska linnebyxor i både vit och svart. Linneskjortor har jag sedan tidigare. Det är något med dessa linneplagg som får hela mig att slappna av. Som att de signalerar om sommar, sol och semester så jag till och med går i lugnare tempo när jag bär dem. Lite som pavlos hundar.. Jag brukar tipsa om att man ska byta ringsignal på telefonen när man går på semester så att telefonen inte ska påminna om jobb. Lite så är det med linnekläderna. Nu är det inte dags för semster ännu men denna tid har ju inneburit mycket förändrade vanor med mycket hemmatid så det blir lite semesterkänsla över det trots allt. Sedan är det ju så bra med linne att man är klädd ändå, lite effortless, casual chic. Helt ok att använda även på kontoret en varm dag.

Mina linnekläder kommer från det svenska varumärket Milook . Jag upptäckte varumärket när jag gjorde ett modelljobb tillsammans med dem och andra varumärken. Sedan dess har jag fastnat för deras tidlösa och hållbart producerade linneplagg i finaste kvalite. Jag träffade Lilian som är grunfare av Milook, en fantastisk, varm och underbar person på alla sätt. Jag beundrar hur hon startade eget efter så många år inom fast fashion. Vågade gå sin egen väg och strunta i ständigt nya kollektioner och istället satsa på hållbara plagg som man kan ha år efter år.

Här har jag valt att använda lite lager på lager, en ärmlös stickad top under skjortan eftersom vädret fortfarande sär väldigt ombytligt. Det känns även lite mer klätt och ganska perfekt för en dag när man åker in till kontoret. Vi har lite semesterkänsla även på kontoret då vi har permittering och vi alla jobbar så mycket hemifrån som vi kan. Jag åker in bara 1-2 gånger i veckan för att göra sådant som är omöjligt att göra hemifrån.

Byxorna kommer med fickor, och det ska tilläggas att långt ifrån alla damkläder kommer med fickor och det kan störa mig något otroligt mycket. Som att plaggen bara ska sitta fint men inte ha någon annan funktion utöver det. Dessa byxor har två härliga fickor så man kan sticka ner händerna lite skönt avslappnat och så går de ganska högt i midjan vilket jag älskar. Band i midjan gör att jag kan justera dem enkelt för mina mått. De vita byxorna är lite lite see through, som alltid med vitt linne, men med hudfärgade underkläder är det inget som syns.

1 thoughts on “Livet i linne

  1. Pingback: LIVET I LINNE - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.