Stanna hemma

I samarbete med Lexington

Precis som så många andra så håller jag mig mestadels hemma under dessa tider, är ute väldigt sparsamt och då mest för att ta en promenad i naturen, handla mat eller göra något ärende som inte går att göra online. Vi börjar komma in i nya rutiner, hemmarutiner. Jag lagar mycket mera mat och jag har hunnit fixa mängder av olika inrednings/renoveringsprojekt av olika storlek. Jag sköter det mesta av jobbet online men åker till ett nästan tomt kontor 1-2 gånger i veckan för att ta hand om det som inte går att lösa hemifrån. Klädvalen blir så klart mer casual, lite som när man är på semester. Enklare och mer kravlöst.

Vi brukar sällan vara hemma under semestertider, oftast är vi ute i sommarstugan på landet eller vid havet i Spanien. Så jag har försökt att få in lite av de stämningarna här hemma. Det ska kännas mysigt, omfamnande och tryggt att vara hemma. En oas i allt som händer runt omkring. Samtidigt har jag under våren jobbat mot ett mer okomplicerat hem, ni vet golven som vi slipade och sådana detaljer som att bara omge sig med saker som jag verkligen älskar.

Jag läser mer än tidigare och jag har även tagit tag i trädgården. Har alltid saknat tid för att plantera små frön men nu, i år har jag äntligen gjort det. Jag och Angelo har planterat allt från tomat, zucchini, mangold, blommor, till prydnadsgräs och nu börjar det bli dags att plantera ut dem i trädgården.

I år mer än någonsin är jag tacksam över att vi har trädgård och uterum, att kunna vara utomhus hur mycket man vill och få jord under naglarna är bästa terapin och det får en genast på andra tankar. Se saker växa, bli trött i kroppen av trädgårdsarbete och frisk luft. Man sover mycket bättre då.

Jag har valt att se det positiva i allt detta, att få mer tid hemma att ordna det mysigt för min familj. Tid som saknats mellan jobb och åtaganden. Förhoppningsvis är det över snart. Då ska jag bjuda över hela min underbara familj som jag saknar så mycket till en grön trädgård och långbord av rustika plankor fylld med mat och skrattet ska höras långt ner på gatan. Snart.

Detta inlägg är i samarbete med Lexington Company men all text och alla tankar är mina. Här kommer länkar till produkterna som är med på bilderna. (innehåller Adlinks)

Shorts // Skjorta // Doftljus // Filt // Hoodie //

1 thoughts on “Stanna hemma

  1. Pingback: STANNA HEMMA - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.