Så dolde jag tv sladdarna enkelt

Det här med att dölja tv:n och alla sladdar, att välja tv möbel och få det att smälta in i resten av rummet.. i söndags så gjorde jag en liten förändring hemma. Närmare bestämt i vardagsrummet och tv:n. Tidigare hade jag ingen tv möbel utan jag hade helt enkelt bara två travar med magasin som dolde kontakt och sladdar och så bodde Apple TV och Angelos switch på ena traven med tidningar. Enkelt. Men i söndags så flyttade jag ner ett skrivbord från övervåningen som ”blev över” när jag bytte skrivbord i sovrummet..

Måtten var rätt så jag tänkte det var värt att testa, jag gillar nämligen inte tv möbler eller tv bänkar.. eller egentligen gillar jag inte vissa möbler som är gjorda för ett specifikt ändamål. Har extremt svårt för tv möbler och badrumsmöbler. Nästan så jag får starka allergiska reaktioner.. jag vet, helknäppt men jag föredrar riktiga möbler i badrummet. En antik byrå omgjord till handfat eller en bokhylla/vitrinskåp.. ja det fungerar utmärkt. Folk verkar bli så blinda. Att det måste köpas på badrumsavdelningen som någon slags gyllene regel.. istället för att tänka material och form. Oftast är badrumsmöbler inte i det bästa materialet och själklart kan man ha trä i ett badrum.
Vi kan fortsätta ämnet badrum en annan dag för idag gällde det som sagt tv förvaring och så här blev det med det lilla skrivbordet under tv:n.

Två urnor strategiskt placerade under för att dölja eluttaget och några böcker ovanpå. Jag satte två krokar på baksidan av bordet och två snören runt ena bordsbenet inne i hörnet. Poff, sladdar borta.. Det fungerar för nu.. ska känna in mig lite men tror det blir bra. Jag har även provat att ha tv:n bland andra tavlor som en tavelvägg men tröttnade lite på det. Önskar man kunde ”måla” in tv:n i väggen. Hade jag bott själv så är det ganska stor chans att jag inte hade haft ngn tv alls..


Kände mig ganska nöjd med söndagens insats ändå.. Jag fyndade även ett gammalt klaffbord i helgen som jag tänkt ta med mig till Spanien nästa gång vi åker dit.. (när det nu blir) ska visa er snart. Måste ju ha det någonstans innan vi åker ner med det.. så det var också en av anledningarna till att jag behövde flytta runt lite möbler..

Tipsar även om detta lounge set som jag bott i under helgen när jag donat och haft mig.., supstretchiga, hög midja och skön loose fit. Jag är en sådan person som byter om så fort jag kommer innanför dörren men man vill ju inte sätta på sig pyjamas vid femtiden eller ha pyjamas under helgen när man är hemma. Samtidigt vill jag kunna fixa och göra mina saker hemma utan att känna att det kanske blir någon fläck när jag lagar mat osv. Detta set uppfyller alla krav och jag känner mig klädd om det skulle plinga på dörren. Setet är från Ajlajk och du hittar det här

One thought on “Så dolde jag tv sladdarna enkelt

  1. Pingback: Tv och förvaring - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.