Om stickade trosor och böckerna på mitt sängbord just nu..

Under hårda tider så behöver man mjuka saker, tex mjukt stickade trosor som håller en varm under en rå helg i November. Denna helg som passerade låg fokus på att vila, läsa, hålla oss hemma, laga mat och baka. De stickade plaggen går på repeat likaså kaffemaskinen och Spotifylistan med Flora Martinez.

Trosorna i 25% återvunnet material är förvånansvärt mjuka. Du hittar dem här

På mitt sängbord har jag just nu en blandad mix av böcker lite beroende på humör. Jag har poesiböcker från Flux och Honey & Milk, ibland orkar jag bara läsa några rader och då är dessa böcker perfekt. De tillför mycket på bara några rader. Poesi är alldeles för underskattat idag. Jag håller på att läsa Kepler serien också, rysligt bra. Jag blädrar i rese böcker och drömmer tlite tills vi kan börja resa igen.

Dessa Cityguides från Cereal är så ljuvliga att bläddra i och kanske att jag småplanerar lite för framtiden, lägger in lite flikar och bokmärken för framtiden. Den fina Necessären från Nuori (Travel case) i veganskt läder kan också ha gjort att tankarna på resor triggades igång lite. Men tillsvidare får den följa med på en staycation..

1 thoughts on “Om stickade trosor och böckerna på mitt sängbord just nu..

  1. Pingback: Knitimates; om stickade trosor och böckerna på mitt sängbord just nu.. - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.