Jag förbereder för advent och tipsar om årets adventsstjärna; ett riktigt budget kap.

Julen börjar så sakta smyga sig in hemma hos oss. Jag har hittat den allra mest pefekta adventsstjärna i år. Helt perfekt i all sin enkelhet och just så som jag vill ha den. Dessutom till ett jättebra pris och en tidlös modell. För bra för att inte dela med mig av den helt enkelt. Har ni börjat förbereda för jul och advent ännu? Brukar ni ens göra det? Jag älskar julen men för varje år som går så blir den enklare och lugnare. Vi dekorerar vårt hem för en varm och stämningsfull jul men fokus ligger på naturmaterial, tända ljus och allt det ätbara. Några adventssjärnor får gärna komma upp. Jag tycker om att ställa upp dem i väntan på advent. Då ger de en liten mysig känsla under tiden man väntar på advent.

Tänk att jag äntligen hittat en adventsjärna precis i min smak.

En adventsstjärna i ljuvlig jute som passar perfekt in i vår tidlösa inredning.

klassisk i modellen och utan onödig utsmyckning. Jag köpte 4 stycken för jag veta att detta är en modell jag kan leva länge med.

Du hittar adventssjärnan i jute här och den kostar bara 139 kr, vilket fynd.

Ser ni de andra som står på fönsterbrädan i väntan på att hängas upp? Denna tid inför jul är min favorittid, vi lyssnar på julmusik, bakar och tittar på julfilmer för att komma i rätt julstämning. Det fungerar varje år. Alma bakade första lasset med lussebullar i lördags. Det gick inte att stoppa henne och jag tror att hälften redan har blivit uppätna.

Jag köpte även en halmkrans som jag ska göra en krans av själv i år. En lite annorlunda krans. Vi får se hur det går med det. Brukar aldrig göra kransar men just denna som jag vill ha går inte att köpa så det var bara att sätta igång och göra diy.

Kaffet intas med extra skummad mjölk och extra kanel och ljusen brinner ner fort hemma hos oss medan jag försöker få till en hyfsat fin krans mellan några italienska svordomar och nynnande till Dean Martins christmas album.. sen när jag lyckas så lägger sig lugnet igen. Återkommer med resultatet snart, lovar.

1 thoughts on “Jag förbereder för advent och tipsar om årets adventsstjärna; ett riktigt budget kap.

  1. Pingback: Jag förbereder för advent och tipsar om årets adventsstjärna; ett riktigt budget kap. - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.