En fin ljusslinga gör hela julgranen

Förra årets julgran blev jag lite extra nöjd med och det berodde helt och hållet på den otroligt fina ljusslingan jag hade. Jag fick så många frågor om den på instagram förra december. Däremot så köpte jag bara en ljusslinga och märkte när jag klädde granen att två hade varit bättre. När jag åkte tillbaka till affären så var den slut. Så synd. Men i år såg jag att ljusslingan fanns igen så jag köpte en till och tänkte passa på att tipsa er medan den finns kvar. Det är den bästa julgransbelysningen jag haft. Jag hade varit nöjd bara med denna ljusslinga men barnen ville ha mer så vi pyntade lite till.
Vi har inte fått upp årets julgran ännu så visar bilder från förra året så länge.



Ser ni hur ljusslingan är liksom maffigare, bredare.. lamporna sitter i cluster och skapar en helt fantastisk känsla. Dessutom är det ett riktigt fynd! Så glad att jag har två stycken nu så den täcker ordentligt hela vägen. Längtar till att klä granen i år. Du hittar ljusslingan här

1 thoughts on “En fin ljusslinga gör hela julgranen

  1. Pingback: En fin ljusslinga gör hela julgranen - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.