Låt mig berätta om Bell & Bonn

Något helt fantastisk som har kommit till, i spåret efter denna pandemi. Jag försöker alltid se det positiva även i hemska situationer som detta år har varit fullt av för många personer. Men om man ska fokusera på något underbart som faktiskt skett tack vare pandemin så är Bell & Bonn ett fantastiskt exempel. Jag pratar om min nya favorit blomster handel precis i samma lilla område där jag bor.

Så här är det.. Sandra kände att hon hade fått nog av att knappt få vardagen att gå ihop så när restriktionerna sa: “Håll dig hemma” så gjorde hon något hon alltid drömt om, hon startade en blomsterbutik i garaget hemma på tomten och hon gör det så bra. Det är precis sådana pärlor som gör ett samhälle eller område charmigt och speciellt. Namnet kommer från hennes bedårande döttrar som cyklade upp och ner för gatan utanför blomsterbutiken på bästa Bråkmakar manér. Här finns ljuvliga medelhavskrus och precis den sortens växter och blommor som faller mig i smaken. Jag har cykelavstånd till Bell & Bonn så jag tror det kommer bli en del blommor och buketter därifrån framöver. Älskar när jag hittar saker som ligger på lämpligt cykelavstånd där jag bor. Något man inte ska ta för givet när man bor i ett villa område med få ställen att cykla till. Men nu kan kjag lägga till blomsterhandel på min lista. Annars så levererar de fredagsbuketter hem till en om man bor i området , även de cyklar när de levereras. Älskar hela konceptet. Titta bara på bilderna så förstår ni vilken pärla jag hittat. Adressen är: Pilkrogsvägen 20, 125 41 Älvsjö

Man kan verkligen se på mitt ansiktsuttryck hur himla nöjd jag är över att ha hittat Bell & Bonn så om du är i området söder om söder så missa inte detta, kom hit, drick en kaffe, köp en urna eller blommor och supporta denna fantastiska blomsterhandel.

1 thoughts on “Låt mig berätta om Bell & Bonn

  1. Pingback: LÅT MIG BERÄTTA OM BELL & BONN - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.