Moules et frites på lovets första dag

Så blev det äntligen jullov, som vi längtat. Jag tror jag har längtat lika mycket som barnen om jag ska vara ärlig. För att fira jullovets första dag gick jag och Angelo på en date för att äta moules et frites. En favorit hos oss båda. Alma var med pojkvännen och Eddie jobbade med renoveringen i källaren så då blev det bara vi två. Mysigt med egentid ändå.

Bara några minuter från där vi bor finns ett så mysigt ställe. Inne i ett rosa hus söder om söder gömmer det sig en riktig pärla och det var här vi firade första dagen på jullovet idag.

Musslorna var så färska och pommesen perfekt krispig om man frågar Angelo.. Jag tog en creme brulée med knaprigt täcke och kaffesmak efteråt och vi hade blå himmel. Den första på en månad. Så vi kan ganska lugnt säga att det var en fin start på jullovet.
För er som undrar så åt vi på Enskede Matbod rekommenderas varmt. Alltid fint bemötande, riktigt god mat och mysig lokal.

Hela den jättelilla gatan utanför är väldigt charmig, småstadskänslan genomsyrar hela området och har man vägarna förbi så tycker jag definitivt att det är värt en avstickare att stanna i Gamla Enskede.

1 thoughts on “Moules et frites på lovets första dag

  1. Pingback: Moules et frites på lovets första dag - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.