Eucalyptus och dess fördelar

Jag tänkte dela med mig av ett litet tips i dessa märkliga tider. Ett väldigt enkelt sådant. Det handlar nämligen om att ställa en liten kvist eller en bukett med eucalyptuskvistar på ditt sängbord eller nära sängen. Eucalyptus har många fina hälsofördelar och en av dem är hur de påverkar våra luftvägar. Eucalyptus är vanligt förekommande i naturläkemedel mot hosta och förkylning. En växt används som ett läkemedel tack vare sina antiinflammatoriska, antimikrobiella och slemlösande egenskaper. Vi tillbringar så många timmar i våra sängar så att ha en bunt med eucalyptus bredvid huvudkudden är verkligen et vackert och billigt knep.

Du kan även prova att göra ett uppkok på eukalyptusen och sedan andas in ångan under en handduk om du har större besvär som behöver lindring. en del häbger även upp en bunt i duschen så att det varma vattnet frigör de välgörande ångorna.

1 thoughts on “Eucalyptus och dess fördelar

  1. Pingback: Eucalyptus och dess fördelar - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.