Plagg som håller länge

I samarbete med Lindex

En stor del av mitt tankesätt när det kommer till min garderob och mina kläder är att det helst ska vara plagg som håller länge. Inte bara ur kvalitets aspekt utan även stilmässigt. Tidlösa plagg som alltid fungerar. Hur hittar man dem? Ett tips är att man går tillbaka i tiden och tittar på plagg från förr. Stilikoner, och verkligen försöker se på bilderna, vilka plagg som är aktuella även idag. Fastän det gått 50 år eller mer. Jag tittar på snitt, ringningar och kragar. Vad fungerarde då och vad fungerar ännu idag? Då brukar det mesta bli mycket enklare. För ett tag sedan fick jag frågan om jag kunde välja ut de plagg jag tyckte var mest tidlösa och med längst hållbarhet från Lindex nya kollektion Extended. Jag föll för ett par högmidjade vida byxor med fint fall. Oblekta och bekväma att bära. Samt en rundhalsad stickad tröja som är perfekt även varmare dagar.

Tidlösa plagg. De hade kunnat vara från i princip vilken epok som helst, 50-tal / 70-tal eller idag. Neutrala färger och snitt. Dessutom i en bra kvalitet som håller länge.

Du hittar hela kollektionen här

1 thoughts on “Plagg som håller länge

  1. Pingback: PLAGG SOM HÅLLER LÄNGE - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.