Måttsydda jeans, finns det?

Samarbete med Studio Heijne

Jag provar jeans som är sydda efter mina mått. Ni vet den där känslan av ett par jeans som man haft flera år. Jeans som formats efter kroppen och som är obeskrivligt bekväma. Så känns det med dessa jeans, fast redan från första stund. Detta är mitt andra par jeans från svenska märket Studio Heijne som jobbar i störst del med kläder uppsydda på förfrågan och efter personliga mått. Denna gång valde jag ett par klassiskt mörkblå jeans med bruna sömmar. Tidlöst. Jag valde även att göra dessa lite smalare över knäna än mitt förra par. För det är fullt möjligt. Du väljer alltså inte bara mått för midja, längd och höfter utan även vader och knän. Detta gör att du kan designa dina egna favoriter helt enkelt. Denim tyget kommer från Rekotex, ett företag som tar tillvara textil som annars skulle gå till spillo. Tyget i jeansen känns stadigt och lite styvt. Inga sladdriga stretchjeans här inte. Det här är riktiga jeans. Jeans som jag vill ha på mig hela tiden. Sådana jeans som man vill sätta på sig på helgen för de är så sköna. Jag använder mina jeans lika mycket p kontoret som i trädgården. Precis som det ska vara. Inga konstigheter.

Mitt problem när det kommer till jeans är att de alltid är för stora i midjan, eller för små över höften eller för långa. Men inte med dessa jeans. Jag tycker verkligen du ska titta närmare på Studio Heijne och deras jeans om du känner igen dig med mina problem..

1 thoughts on “Måttsydda jeans, finns det?

  1. Pingback: Jeans efter mina mått. - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.