Hållbara smycken

i samarbete med Akind

Enkla smycken som passar till allt och som man kan ha på sig dygnet runt och varje dag. Det är så jag vill ha det. Smycken som man måste ta av sig för att duscha eller diska fungerar inte för mig. Det blir för omständigt. Jag vill ha det enkelt och smidigt. Därför blir det oftast bara guld för mig. Allra helst hållbart guld. För ett tag sedan kom jag i kontakt med det svenska företaget Akind som gör snälla smycken av återvunnet guld och diamanter odlade i laboratorium. Lika fina, lika äkta men snällare. Det blir hållbart på riktigt då.

När man köper guld så är det oftast av en speciell anledning, jag tänker högtider som bröllop, dop, födelsedagar och andra viktiga höjdpunkter i livet. Guld består och känns som ett hållbart material men när man tittar närmare på själva processen så är den i sig inte alltid den schysstaste. Oftast ger man bort ett smycke till någon man tycker väldigt mycket om och med mycket hjärta då känns det extra bra att veta att smycken även är framställda på ett sätt som matchar den känslan. Hållbart guld.

Alla smycken är i 14k återvunnet guld rakt igenom. Smyckena designas i Stockholm och tillverkas i Europa, Spanien. Jag bär en ring som heter “open wide”. Detta är smycken som jag bär med stolthet och med rent samvete.

1 thoughts on “Hållbara smycken

  1. Pingback: HÅLLBART GULD - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.