Inspiration till källaren

Projektet med källare går framåt, snart kommer vi att gjuta golvet och putsa väggarna. Allt det tyngsta är nu klart. Rivning och utgrävning. Nya rör och ny el har dragits in. Snart börjar med andra ord det roliga. Vi har kommit fram till att vi kommer att göra en liten egen bostad i källaren. En etta med egen ingång. Så det blir ett litet badrum och pentry. Den andra delen kommer att vara separat från ”lägenheten” och där kommer vi mest att ha tvättstuga och förvaring av tex vinterkläder, skidor och hjälmar. Jag visste på ett ungefär hur jag ville ha det men tog ändå en tur för att köpa lite böcker för mer inspiration.

Det blev dessa böcker. Så mycket inspiration. Källaren kommer att inredas väldigt tidlöst. Jag väljer bara material som andas och som klarar av både lite fukt och slitage men samtidigt är väldigt vackra i sin enkelhet. Har hittat några bilder på Pinterest som står för mycket av inspirationen. Putsade väggar och stengolv i badrummet. Stora delar får putsat betonggolv med golvvärme.

Älskar den gamla dörren som duschvägg men tveksamt om jag får igenom den idén.. fortsättning följer.

1 thoughts on “Inspiration till källaren

  1. Pingback: INSPIRATION TILL KÄLLAREN - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.