Skapa stilen

En easy breezy sommar i stan stil, eller något sådant. Ett skapa stilen inlägg till er idag. Då mycket i min garderob är secondhand eller gammalt så kan det många gånger vara svårt att länka till sakerna som ni frågar om men jag har gjort mitt bästa för att hitta liknande. Jag brukar göra så själv, ser en bild som inspirerar och sedan har jag det i bakhuvudet när jag köper något. Det behöver inte vara identiskt utan snarare roligare om det inte är exakt likadant kan jag tycka. Hursomhelst, igår bar jag dessa kläder där skjortan är gammal och byxorna köpta på second hand för några år sedan.

En bekväm och avslappnad outfit som ändå känns lite lagom dressad för en dag i stan blandad med lite jobb och mys med min dotter.

Nedan kan du hitta länkar adlink) till plagg så du kan skapa stilen om du önskar.

SKOR // SKJORTA // BYXOR // VÄSKA

1 thoughts on “Skapa stilen

  1. Pingback: SKAPA STILEN - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.