Rottinglampa gör comeback

Rottinglampan gör verkligen en comeback i år, en ganska diskret sådan men ändå. Jag har samlat en hel del bilder nedan för att visa lite vad jag menar. Bilderna är hämtade från Pinterest men de flesta tillhör Eyswoon och Joseph Dirand.
Denna vecka startade så bra, ni vet en sådan där dag när man har flyt i allt man gör. Tycker det har känts motigt ett tag och haft lite väl mycket hjärndimma men så idag så kändes det väldigt klart. På sådana turdagar brukar jag passa på att gå in i någon secondhandbutik för jag brukar ofta göra fynd då. Idag var inget undantag. Jag hittade en rottinglampa som jag haft lite i bakhuvudet ett tag ända sedan jag såg en bild i flödet.. 100kr så var den min. Spelar inte så stor roll att det inte är en designer lampa. Det är känslan jag vill åt och då spelar stämplar i botten ingen roll. Detta är en Ikealampa. Förmodligen görs den inte längre. Kändes lite som något från Ikeas 90-tals serie.

Kanske inte ser så märkvärdig ut men titta nu på bilderna nedan och följ den diskreta rottingtråden.

För tillfället ställde jag den bara lite oplanerat i matsalen och kände genast hur den gjorde sig hemmastadd hos oss. Den kommer nog att rotera lite här hemma framöver.

1 thoughts on “Rottinglampa gör comeback

  1. Pingback: Rottinglampa gör comeback - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.