HÖSTINSPIRATION

Den här veckan är jag tillbaka till jobb på heltid och nästa vecka börjar barnen i skolan, det är varmt ute men jag är delvis inriktad på höst nu. Känner mig ganska redo och nöjd med denna sommar som varit. Jag ska gå igenom min garderob och se vad jag har. Vad jag behöver ensa ut och om det är något jag känner att jag vill tillföra i år. Jag gör en stor rensning på skor och kappor som samlat damm för länge. I år fortsätter jag att skala av och verkligen fokusera på hållbara varumärken och vintage. Mina favoriter finns med så klart. Den bruna oversize ull kappan, trench coat, (både min vintage svarta och min beiga), byxor i beige, svart och choklad.. och lite denim.

Så klart blir det mycket stickat men håller mig till klassiska stickade tröjor i ull. Jag kommer att plocka fram min gamla bucketbag i brunt skinn i år. Den jag köpte i Napoli många många år sedan. Ska ge den lite kärlek i form av lite lagning och återfettning. Sedan bär jag gärna en stickad tröja över axlarna istället för en halsduk i höst. Idag bjuder jag på lite höst inspiration.

Adlinks

70-tal inspirerar mig nästan varje höst men i år lite extra, jag tänker mig klassiska Ray Ban’s, denim, kappan får gärna vara i fiskbensmönstrad. Fokus ligger på genuina material och struktur i neutrala toner.

Adlinks

1 thoughts on “HÖSTINSPIRATION

  1. Pingback: HÖSTINSPIRATION - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.