I en kreativ fas

Jag är just nu inne i en väldigt kreativ och skapande fas, ibland kommer kreativiteten som en stormvind men denna gång flödar den mer jämnt. Känner ingen stress bara ett härligt flow av saker jag gärna vill skapa på olika plan. Säkert hänger det ihop med att jag har haft en lång period av vila under sommaren i kombination av en ny säsong som börjar lite smått. Denna helg som passerade har jag bland annat bytt tyg på den lilla soffan jag köpte second hand för ett tag sedan. Den har stått i hallen några veckor och mognat.. ville känna in den först. Den hade ett gult tyg som var slitet och fläckigt. Jag tittade lite på soffan varje gång jag kom hem eller gick ut, osäker på vilket tyg jag ville ha eller om jag bara skulle rengöra det befintliga gula tyget. Men sen slog det mig häromdagen att det var linnetyg jag ville ha. Ibland måste besluten få mogna lite så kommer svaren lite av sig självt när det är dags. Dessutom hade jag redan lite vitt linnetyg över hemma vilket också kan ha påverkat beslutet en aning 🙂 Så här såg den ut när jag köpte den..

Och så här blev det efter min lilla makeover. Jag blev själv lite förvånad för soffan levde verkligen upp med det vita linnetyget. Hade inte trott att det skulle bli så stor skillnad med en sådan liten förändring. Jag blev så nöjd. Jag har även fixat med lite andra projekt både hemma och med jobbet men det kan vi ta i ett annat inlägg.

Soffan är verkligen som gjord för vår hall, till och med måttet var perfekt. Den fick precis plats på mattan. Jag tycker den tillförde lite av den där tidlösa Toscanska elle Provance känslan jag älskar och känner mig så hemma med. Jag kan även tänka mig att soffan kan vara fin i vårt sovrum eller i vårt framtida drömhem. Den rustika villan vid medelhavet..

1 thoughts on “I en kreativ fas

  1. Pingback: EN KREATIV FAS - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.