Höst med Milook

Jag fick det fina förtroendet att skapa en höstkampanj för svenska och hållbara varumärket Milook. Jag fick fria händer för att skapa höstcontent av befintliga kollektionen. Det är alltså inte nya kläder som tagits fram utan detta är plagg som Milook har mer eller mindre stående. Det var just detta som jag gillade med hela idén, att visa hur man kan använda samma plagg under sommaren och hösten.. man behöver inte köpa nytt hela tiden och självklart kan man använda linne året runt.

Jag valde att använda flera av plaggen i lager på lager. Jag gjorde med andra ord allt från planering av location, plagg och styling. Sedan var jag nog lika mycket framför kameran som bakom. En utmaning att utföra så klart men samtidigt ganska skönt att få styra helt själv. Eller nästan helt själv, det var ju uppenbarligen inte jag som fotade men jag gav ganska tydliga instruktioner för vinklar och avstånd etc.. Detta blev hur som helst resultatet.

Denna linneklänning är en favorit, använder som blus med en längre kjol över eller bara som den är. Ärmarna är så fina.
Här är samma klänning med beige linnekjol över. Underst bär jag slipdress.

Det var ett roligt jobb och det kändes bra att jobba med ett varumärke som Milook, jag gillar när varumärkena tänker till lite och inte låter sig svepas med av att man måste ha nya kollektioner hela tiden. Gör man tillräckligt bra plagg så håller de över tid och över säsong.

1 thoughts on “Höst med Milook

  1. Pingback: ATT GÖRA EN HÖSTKAMPANJ - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.