Veckans vintagefynd

Att fynda vintage, secondhand och antikt är så otroligt tillfredställande och veckan som passerade gjorde jag några riktigt bra fynd enligt mig själv. Ett vackert gammalt slagbord inköpt på Facebook Market för 350 kr. Liknande brukar gå gpå ca 3000-7000sek. Så detta var verkligen ett kap. Det får stå här hemma lite provisoriskt tills jag kan ta med mig det ner till Spanien. Det är nämligen där jag vill ha det egentligen. Vårt kök i spanien är långsmalt och det behövs ett bord som man enkelt kan fälla upp och ner vid behov. Det är även helkaklat med vitt kakel upp på väggarna så det behövs något i trä för att balansera ut den kala känslan som kaklet ger. Men tills vidare står det här.

Fynd nummer två är dessa två lerskålar från 1800- talet. Köpta av en man som bor i Gamla stan. Även dessa via Facebook Market. 350kr st betalade jag för dem och de är så underbara. Gedigna, tunga och helt fantastiska. Så glad över dem.

Jag invigde skålarna redan på söndagen då vi hade en mysig söndagsmiddag för att fira att Angelo fyllt 11 år.

Jag köpte även 4 vackra handsnidade ljusstakar i trä på second hand.

Jag har också varit på två bokhandlar i veckan, Ryös Antikvariat och Söderbokhandeln,

Böcker är perfekt att köpa second hand och jag tittar alltid hur de ser ut även utan pappret, ibland döljer det sig en vacker bok under omslaget. Mig hittar du oftast vid poesi eller konsthyllan. Denna gång kom jag hem med en bok om Renoir.

One thought on “Veckans vintagefynd

  1. Pingback: VECKANS VINTAGE FYND - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.