Så kom November

November kom och med det en liten önskelista. Eftersom vi är tillbaka till hårdare restriktioner, stanna hemma och undvika folk rent generellt så känner iallafall jag att jag boar in mig. Jag vill bo i sköna tights, gärna dessa med häl så det inte blir kalla glipor och de sitter där de ska. Cashmeretröjorna åker fram och de får gärna vara en eller två storlekar för stora. Kanske snor jag mannens eller slår till på denna ljuvliga med perfekt polograge som inte tar stryptag om halsen. Älskar lösa polokragar som man kan få plats med en liten scarf under eller kanske bara gömma håret i. Ändå ingen ide att fixa med håret när man mest är hemma..

Den här tiden på året lägger jag extra mycket fokus på hudvård. Börjar använda mina syror och serum, passar på när det är lite sol ute. Jag masserar ansiktet varje dag och använder ansiktsmask och hårmask titt som tätt.

Så här ser min november önskelista ut,

(adlinks)

Jag försöker även få till en daglig promenad under dagtid, idag var det exra ljuvligt, det gäller att passa på när solen tittar fram. Sol i november ska man inte ta för givet. Jag har trots allt inget emot det gråa novembervädret. Kan tycka det är lite mysigt. Jag dricker stora mängder te, läser böcker och tar tag i några inredningsprojekt här hemma.

1 thoughts on “Så kom November

  1. Pingback: November önskelista - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.