Nya MINI Countryman på provtur

I samarbete med MINI Sverige

På vår tur upp till bergen tog vi den nua MINI Countryman plugin hybrid på en provtur. Vi hade nöjet att prova bilen under en period och tänkte att vi verkligen skulle testa vad den gick för. Vi åkte terräng och en blandning av töväder och isiga backar. Countryman är stor och rymlig för att vara en MINI och den har fyrhjulsdrift som faktiskt imponerade en hel del på oss då den klarade av riktigt svåra backar täckta av is och snö utan varken sand eller salt på vår väg upp till Bergaliv.

MINI Countryman är en hybridbil vilket vi båda känner är det ultimata alternativet för oss. Att kunna köra grönt på enbart el inne i stan och till vardags men även att kunna åka på längre turer som vi älskar. Det bästa av två världar. Jag körde en renodlad elbil under ett helt år och även om jag gillade bilen så kände jag alltid en viss oro att batteriet kanske skulle dö och att jag kanske inte skulle kunna komma fram på laddningen. Jag kunde inte heller använda bilen på längre resor så dubbla bilar i familjen var då ett måste. Andra saker som jag gillade med MINI Countryman var de dubbla takluckorna, bekväma sätena och hur enkel den vara att koppla upp sig mot. Teknik som bara fungerar som den ska helt enkelt, det tar man inte för givet. Inte jag iallafall.

Här kommer lite bilder som vi tog på bilen på vår roadtrip upp till bergen.

One thought on “Nya MINI Countryman på provtur

  1. Pingback: Nya MINI Countryman på provtur - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.