Att göra ett elementskydd mellan matlagning och söndagstvätt

Helgen spenderades mestadels inomhus efter fredagens snöstorm. Just nu (eller alltid?) är vi mitt i en period då flera olika projekt roddas samtidigt. Källaren är ett löpande projekt så passa tt man knappt räknar med det längre. Ett år har vi hållt på. Vi är fortfarande inte klara även om vi nu äntligen börjar se ljus i tunneln. Jag har länge haft på min lista att ge vårt elementskydd i hallen en makeover. Ett elementskydd med rottingväv. I söndags blev det av. Jag gjorde om elementskyddet på en dag samtidigt som jag tvättade all tvätt och både lagade massa mat och bakade. Jag passade på att göra allt det andra medan de olika delmomenten på elementskyddet torkade osv. Jag lagade en zucchini a la parmigiana (som med aubergine men med zucchini istället). Jag bakade bananbröd och jag stekte rödspätta och hängde tvätt.

Så detta var utgångsläget. Det mesta var redan gjort vilket gjorde det extra lätt för mig.

Det första steget vara att såga bort stängerna i mitten, sedan hjälpte Angelo till med att slipa medan jag skivade zucchini. Sedan målade jag om alla delar i vitt, bara det gjorde stor skillnad. Medan färgen torkade tog jag lite tvätt.

Sedan fäste jag rottingväv på baksidan. Jag häftade med häftpistol och limmade sedan kanterna med trälim. Medan limmet torkade bakade jag ett bananbröd och vattnade mina frön. Kände mig väldigt effektiv.

När vi hade ätit middag så hade limmet hunnit torka och jag ställde tillbaka elementskyddet igen. Tycker det blev mycket lugnare intryck efteråt. Vad tycker ni?

One thought on “Att göra ett elementskydd mellan matlagning och söndagstvätt

  1. Pingback: Att göra ett elementskydd mellan matlagning och söndagstvätt - Blogghubb

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.