Work in progress

..Så igår var galej men idag är det jobb på schemat, men det är inte fy skam när man jobbar med något eget.

Det sägs ju att om man älskar sitt yrke så arbetar man inte en till dag, för det man gillar känns inte som jobb..

En utav de roligaste delarna är fotograferingen av produkterna. Tyckte dessa vi tog för Gröna gredelina blev fina, så nu sitter jag och editerar dem inför alla vårnyheter 2017.

Så kul!

Linne är så tacksamt att fota dessutom, härlig struktur och behagliga färger, lavendelkuddarna som vi precis fått från vår samarbetspartner blev så fina tycker jag.

Lina Paciello

FullSizeRender

Vi samlade ihop några produkter som vi vill tipsa om inför Alla hjärtansdag, är inte spaprodukter och oljor perfekta Valentine presenter så säg..?

Så för er som inte vet det så är Gröna Gredelina ett utav mina bolag, ett ekologiskt livsstilsföretag där vi lägger fokus på naturliga och ekologiska produkter till hem och kropp. Tänkte att det kanske kunde vara roligt för er att veta lite mer om mig och vad jag gör.

FullSizeRender (36)

Lite hjärtan inför alla hjärtans dag så klart, det är ju 1 februari idag och bara två veckor kvar..tiden springer iväg. Vi brukar fira med god mat, tända ljus och så brukar jag köpa eller göra något gulligt till barnen framför allt.

IMG_1077

Två av mina produkter har dessutom blivit nominerade till Organic Beauty Award vilket är jätteroligt!

Ha en fin kväll raringar och passa på att unna er något idag när det trots allt är unnsdag och vädret är synnerligen grått, så det kan verkligen behövas.

Kram/ Lina

 

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.