Touchdown i Angelos pojkrum

Igår var en rolig dag, hade duktiga stylisten Anna och superfotografen Jonas på besök för ett hemma hos mig reportage. Så kul att se riktiga proffs in action och vi hann med massa prat med, både djup, hjärta och lite smärta.

Eftersom det är så sällan min stora, lilla pojkes rum är så fint som det var idag tänkte jag passa på att dela med mig av det.. Är sällan inne och pillar och fixar i barnens rum utan där  får de ha sin egna lilla kaotiska oas.. men idag var det fint eller vad tycker ni?

Pojkrum panelvägg råspont

Vi har plockat fram råsponten och helt enkelt låtit den vara au naturel, trägolvet var gömt under en ganska läskig plastmatta, det har fått massa hack och repor från Angelos vilda lekar men jag tycker inte att det gör så mycket..tavelväggen är en plandning av gamla registreringsskyltar, tavlor, vintage tennisracket mm

Pojkrum starwars tavelvägg

Pojkrum nattduksbord av en motor

Nattduksbordet har min man gjort av en bilmotor, den går att tända så det lyser i hålen nedtill vilket är roligt, blir som ett rymdskepp.. registreringsskylten är från Eddies farbror som har har en verkstad, även motorn är från verkstan, tror att jag gillar den mer än Angelo eftersom jag älskar att dansa salsa Hahaha

Pojkrum träleksaker

Telefonen har pratats sönder och flygplanet har vi haft sen jag var liten, det var min brors men jag snodde den och sen blev jag flygvärdinna och kabinchef år senare, livet..

Just nu är Starwars poppis⭐️

Pojkrum vägskylt

Så här inne bor min lilla 7-åring och han stormtrivs i sitt rum, och ja kavajen har han valt själv, pojken har stil, undrar vad han blir för magnifikt som vuxen Amore di mamma.

Motor bord remake

Hoppas ni gillade pojkrummet och kanske fick någon idé eller två. Man kan göra mycket med lite skrot!

Varm kram

Lina

 

 

 

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.