Balkongfix

Balkongfix

Solig söndag före påsk, andan föll på och jag svartbetsade ett balkongbord som sett bättre dagar.. sen gick resten av bara farten..

Balkongbord svart matta

Jag rullade ut mattan.. denna är från Rusta och jag gillar mönstret så mycket. Har haft olika mattor här, oftast i kokosfiber och liknande men eftersom vi inte har tak här så är det inte så praktiskt när det regnar och de tar lång tid att torka så vi får se hur det blir med denna.

Svart vit matta balkong marockansk matta

Gillar ju inte plast egentligen men gillar inte att slänga en matta varje säsong heller som blivit förstört av regnet..

Pläd Classic collection balkong

Macho njöt hela dagen, sprungit runt på gräsmattan fått lite från grill-lunchen och nu är han rätt så slut och vilar på favvofilten från Classic collection som du hittar här

Balkongmys

Kände mig så nöjd med hur bra det blev när bordet blev brunsvart, det knöt ihop mattan och de svarta stolarna som E fått av en bekant att jag fixade lite belöning till oss och därmed årets första balkongmys. Hur underbart är inte det..?

Rawfood balkongmys sanbitter

Sanbitter som är en stor favorit hos mig, påminner mig om sommarloven i Italien med rawbollar som jag gjorde igår och frukt, enkelt och gott!

 

Balkongfix svartvit matta

Tänk att vi kunde ha öppen dörr och svajande gardiner i april månad..så klart att det hjälper att balkongen har kvällssol, här sitter vi om kvällarna på sommaren när det bara är vi två, när barnen somnat och solen går ner. På dagen sitter vi på altanen på baksidan..

Hade inte alls tänkt fixa till här idag men solen och lusten kom så då får man passa på, längtar tills jag kan plantera lite blommor med.. har ni börjat fixa era uteplatser ännu?

Trevlig kväll på er raringar❤️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.