Roadtrip

Roadtripp

Vi är inte de bästa på att ta egentid tillsammans bara min man och jag men ibland lyckas vi. Jag är väl en typisk hönsmamma som helst vill ha hela flocken samlad. Samtidigt vet jag att vi alla mår bra av att sakna varandra lite och göra saker på egen hand. Sagt och gjort, mannen och kag tar en liten roadtrip, en minigetaway.

Roadtripp getaway Sverige weekend

Vi rullar på i lagom fart,  mannen gillar att bila och jag är van vid det sen jag var liten då vi alltid tog vår lilla Fiat ner till Napoli och fyllde den med olivolja, nonnas inlagda melenzane, vitlök, vin och skor.. (min nonnas familj hade en skofabrik i Napoli)

Weekend Roadtripp

Men idag stannar vi till vid Borasjön för kaffe och lunch.

Lunch vid Borasjön

Skönt att kunna sitta ute och äta, vi satt i lä vid husväggen och tittade ut över sjön och fåglarna och ingen som sa mamma 150 gånger ha ha

Veja sneaker

Bästa eko sneakers från Veja är sköna att resa i. Finns bla hos  Ecosphere.

puss o kram så länge nu åker vi vidare

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.