Hotellfrukost Bjertorp slott del 2

Hotellfrukost

När man vaknar extra tidigt av att solen värmer tårna genom de pampiga fönsterdörrarna.. vi valde att ta vår frukost på rummet för det är ju något speciellt med hotellfrukost och jag vill njuta av den till max, lite för oss själva.

Hotellfrukost Bjertorp slott

Det här är en sån där stund som stannar med en, packar in den i ett litet paket och öppnar igen en grå dag i november. Njuter av den färska  juicen, goda kaffet och unnar mig, ibland dricker man gröna juicer i all hast med timelines att passa, andra stunder andas man in lantluften och låter solen göra sitt. Viktigt att stanna upp och njuta av stunden, inte bara rusa. Och jag säger det för jag vet..jag har rusat, men jag har också lärt mig stanna, njuta, vara❤️

Hotellfrukost

Hotellfrukost Bjertorp slott

Bjertorp slott frukost

Har man en gång gått in i väggen, fastnat i duktighetsfällan och lyckats ta sig ur den så lär man känna sina signaler och förstår vikten av att leva här och nu, har lärt mig bli en njutningsmänniska som struntar i andras tyckande och tänkande för det är så otroligt oviktigt. Var snäll mot dem runtomkring dig men även, (och kanske framförallt mot dig själv) det är det enda som räknas i slutändan. Nu ska vi upptäcka Vara som kan stoltsera med årets konditori och många lokalproducerade delikatesser och sånt gillar jag ju❤️

Kram

Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.