Box it

Hattask diy box lådor

Handen upp, jag vet jag har en grej för askar, boxar, hattaskar, ja fin förvaring helt enkelt. Vid något tillfälle har jag faktiskt tänkt tanken att köpa ett par skor fast jag egentligen bara vill ha boxen. Crazy I know, nu gjorde jag inte det så klart utan det triggade igång mig att skapa något eget istället. Brukar bli så med mig ha ha ha.. så jag gjorde dessa!

De runda hattaskarna är från Panduro, jag lät dem vara vita som de är och limmade på fina band med hobbylim. Det svartvitrandiga bandet har jag köpt i Spanien, jag har inte lyckats hitta liknande i Sverige tyvärr.

Hattask diy box lådor

Jag tog även ett ark adressettiketter och skrev mitt efternamn i ett typsnitt jag gillade och la till en enkel svart ram. Blir lite personligare så här och en rolig detalj. Tänkte att man kan göra lite decoupage på dem om det inte verkar hålla, men än så länge funkar det så här. Bandet är limmat på lockets kant så det sitter kvar.Hattask diy box lådorDen lilla svarta boxen är från Lyle & Smith  ett helt nytt livsstilsmärke, designat av svenska Elisabeth Lundberg, älskar de svartvita sidenscarfsen i olika storlekar. De är helt nya och lanserar om en vecka så håll utkik efter dem. Underbara!

Sidenscarf lyle & Smith

Kommer att användas flitigt och med kärlek. Siden scarf på nya silkesmattan Silver från Classic collection  och Sleepo.se

Hattask Box diy inredning

Leopard hattasken är ett vintagefynd som jag fullkomlig älskar. Ett riktigt smycke, så välarbetat och fin kvalité.

svårare än så var det inte att göra egna fina och personliga askar, hoppas jag får se era boxar. Finns ju hur mycket som helst man kan göra även om jag valt att hålla mina enkla.

Puss o kram

2 thoughts on “Box it

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.