Le plateau

Skaldjursplatå

En tuff arbetsperiod är över, nu börjar jag gå ner i arbetstid. Har börjat göra så de senaste åren som egen företagare , jobba intensivt under den mörka kalla vintern och mindre under vårcoch sommar.. man lär sig med tiden vad som passar en bäst och det är skönt att kunna styra det själv. Igår lördag hade jag sista mässa/event inbokat före sommaren på Green beauty day som arrangerades av naturligtsnygg.se och NOC Natural Organic Cosmetics. Så idag söndag kände vi för att fira in våren, vilan, värmen, gemenskapen med en extra god middag. Det blev skaldjur!

plateau

Älskar skaldjur och kan äta hur mycket som helst typ.. När jag var liten och i Italuen kom mina farbröder med stora korgar, typ som trädgårdskorgar ni vet..fyllda med krabbor, hummer, sjöborrar, musslor mm. Vi satt under vindruvstaken och åt till småtimmarna. Inte riktigt samma ikväll men ändå..

plateau Skaldjur räkfrossa

Halva nöjet är fin uppläggning så tog ett kakfat som jag ställde på ett större fat/tallrik och fyllde med krossad is, skaldjur och citron..

plateau Skaldjur platå

Lite ost, kapris, mayo, chili och löjrom till det blev en hit för alla utom Angelo som först vägrade äta, men vi har en regel om att man måste smaka så sen åt han massor

Skaldjur rosé

Lite rosé  till det smakade ljuvligt, en del brukar säga att låt “rosésäsongen” börja på våren men min slutade aldrig så känns ju knäppt att säga men det smakar faktiskt bättre soliga dagar☺️

Skaljursplatå

Så det blev helt enkelt ett bra avslut på helgen, lite måste man unna sig ibland så att livet känns ljuvligt och värt allt slit, apropå det så hittar ni mig nubi expertpanelen hos medvetna.se och så kom boken ut nyligen, Häxans Hus som jag är med i så det kan vi skåla för! Ha en mysig söndagskväll raringar!

Kram

Lina

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.