Birkin bag

Ni som känner mig vet hur mycket jag gillar det här med back to basic, att det enkla klassiska alltid består och vad är väl ett bättre exempel än den första Birkin väskan nr Uno? Korgen som Jane alltid bar på och som nu har fått ett rejält uppsving igen. Kanske framförallt i Paris men jag har även sett det börja komma lite smått här i Sverige. Nyligen lyckades jag lägga vantarna på en alldeles egen så nu är jag riktigt glad😊

Supersnygga stilikonen Jane Birkin med sin korg.

Min man tycker jag ser ut som Rödluvan men det bjuder jag på.. kan även tänka mig att fylla den precis som hon med baguette, rödvin och lite ost ha ha.
Korgarna säljs mest på Etsy men med lite tur kanske du kan hitta på second hand?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.